Jaarcongres Transitiemanagement

Donderdag 21 november 2019
Van 09:30 - 17:30 uur
Burgers' Zoo Arnhem
 

Voor wie?

Professionals werkzaam in de (semi)publieke sector. Programmamanagers, transitiemanagers, projectleiders, ondernemers, beleidsmedewerkers, adviseurs en financiële professionals die in hun dagelijkse praktijk betrokken zijn bij het realiseren van veranderingen.


Organisatie

Het Jaarcongres Transitiemanagement wordt georganiseerd door Management Impact Academy (onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam) en OCF2.0 (Jan Jonker). De factuur ontvang je van Boom uitgevers Amsterdam.

Bekijk hier het volledige aanbod aan events en reeksen van MI Academy
 

Kosten en korting

Reguliere prijs   € 575
Abonnee nieuwsbrief van Management Impact, Sigma, Coachlink en/of Businezz   € 495

De genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Kom je met meerdere collega's naar het congres? Informeer dan naar de mogelijkheden voor groepskortingen. Mail naar events@managementimpact.nl of bel naar 088 - 8085 100.

Boek cadeau!

Je krijgt bij dit congres het boek CO2-neutraal ondernemen - Zo doe je dat! van Rob van der Rijt cadeau.
 

PE-punten

2 blauwe PE-punten CMC.
 

Vragen?

Telefoon: 088 - 8085 100
E-mail: events@managementimpact.nl
 

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van het congres kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.
 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

badge sticker printing
 badge sticker printing